NOUGHTY SABHA LYRICS – Sandeep Surila

Song Name : Noughty Sabha Lyrics
Singer : Sandeep Surila
LYRICS : Mukesh Jaji
Music : Aman Jaji

NOUGHTY SABHA LYRICS – Sandeep Surila

Noughty Sabha Lyrics

Noughty Sabha Lyrics In Hindi


तेरा यार भी बनूँगा भरतार भी बनूँगा
हो तेरी खुशियाँ का जान ठेकेदार भी बनूँगा
तेरा यार भी बनूँगा भरतार भी बनूँगा
हो तेरी खुशियाँ का जान ठेकेदार भी बनूँगा

और कुछ भी ना चाहिए मेरी गेल्या राजी रहिए
मेरा दिल से यो भुखा बस तेरे प्यार का

हो जान रुसिये ना तू ना फुलाइए कदे मुह
थोड़ा नोटी है सभा तेरे यार का
जान रुसिये ना तू ना फुलाइए कदे मुह
थोड़ा नोटी है सभा तेरे यार का
हो थोड़ा नोटी है सभा तेरे यार का

गोरी रे हाय गोरी रे गोरी रे
गोरी रे हाय गोरी रे गोरी रे

हो मैं जितना करू सु प्यार गवाह है चाँद सितारे
मैं झूठा मुठा लडूंगा रे तेरी डांट सुनन के मारे
हां झूठा मुठा लडूंगा रे तेरी डांट सुनन के मारे
डांट सुनन के मारे डांट सुनन के मारे

पायल झुमके क्रीम पूरे करूँगा ड्रीम
कदे मौका कोन्या देऊ तकरार का हाय

हो जान रुसिये ना तू ना फुलाइए कदे मुह
थोड़ा नोटी है सभा तेरे यार का
जान रुसिये ना तू ना फुलाइए कदे मुह
थोड़ा नोटी है सभा तेरे यार का
हो थोड़ा नोटी है सभा तेरे यार का

हो मेरे माँ बापू ने भी सुनले तेरी घनी बात स
हो कद आवे ब्याहली बनके जान बता कौनसी रात से
हो कद आवे ब्याहली बनके जान बता कौनसी रात से
जान बता कौनसी रात से जान बता कौनसी रात से

मुकेश जाजी तेरा यार करे बहोत घना प्यार
मैं तो आदी कोन्या सुन इंतजार का

हो जान रुसिये ना तू ना फुलाइए कदे मुह
थोड़ा नोटी है सभा तेरे यार का
जान रुसिये ना तू ना फुलाइए कदे मुह
थोड़ा नोटी है सभा तेरे यार का
हो थोड़ा नोटी है सभा तेरे यार का

गोरी रे हाय गोरी रे गोरी रे
गोरी रे हाय गोरी रे गोरी रे

Noughty Sabha Lyrics


Tera Yaar Bhi Banuga Bhartar Bhi Banuga
Ho Teri Khushiyan Ka Jaan Thekedar Bhi Banuga
Tera Yaar Bhi Banuga Bhartar Bhi Banuga
Ho Teri Khushiyan Ka Jaan Thekedar Bhi Banuga

Or Kuch Bhi Na Chahiye Meri Gelya Raaji Rahiye
Mera Dil Se Yo Bhukha Bass Tere Pyaar Ka

Ho Jaan Rusiye Na Tu Na Fulaiye Kade Muh
Thoda Noughty Hai Sabha Tere Yaar Ka
Jaan Rusiye Na Tu Na Fulaiye Kade Muh
Thoda Noughty Hai Sabha Tere Yaar Ka
Ho Thoda Noughy Hai Sabha Tere Yaar Ka

Gori Re Haye Gori Re Gori Re
Gori Re Haye Gori Re Gori Re

Ho Main Kitna Karu Su Pyaar Gwaah Hai Chand Sitare
Main Jhutha Mutha Ladunga Re Teri Daant Sunan Ke Maare
Ha Jhutha Mutha Ladunga Re Teri Daant Sunan Ke Maare
Daant Sunan Ke Maare Daant Sunan Ke Maare

Payal Jhumke Cream Poore Karunga Dream
Kade Mauka Konya Deu Takrar Ka Haye

Ho Jaan Rusiye Na Tu Na Fulaiye Kade Muh
Thoda Noughty Hai Sabha Tere Yaar Ka
Jaan Rusiye Na Tu Na Fulaiye Kade Muh
Thoda Noughty Hai Sabha Tere Yaar Ka
Ho Thoda Noughty Hai Sabha Tere Yaar Ka

Ho Mere Maa Bapu Ne Bhi Sunle Teri Ghani Baat Se
Ho Kad Aave Byahli Banke Jaan Bata Kaunsi Raat Se
Ho Kad Aave Byahli Banke Jaan Bata Kaunsi Raat Se
Jaan Bata Kaunsi Raat Se Jaan Bata Kaunsi Raat Se

Mukesh Jaji Tera Yaar Kare Bahot Ghana Pyaar
Main To Aadi Konya Sun Intjar Ka

Ho Jaan Rusiye Na Tu Na Fulaiye Kade Muh
Thoda Noughty Hai Sabha Tere Yaar Ka
Jaan Rusiye Na Tu Na Fulaiye Kade Muh
Thoda Noughty Hai Sabha Tere Yaar Ka
Ho Thoda Noughty Hai Sabha Tere Yaar Ka

Gori Re Haye Gori Re Gori Re
Gori Re Haye Gori Re Gori Re