Naam Tera Dil Pe Likhan Ne Phire Lyrics (Hindi & English) Ndee Kundu

Naam Tera Dil Pe Likhan Ne Phire Lyrics (Hindi & English) – Ndee Kundu ने गाया गया है Ndee Kundu ने “Naam Tera Dil Pe Likhan Ne Phire “ के Lyrics लिखे हैं Bamboo Beats ने इस Song का Music दिया गया है Song Name Naam Tera

Singer : Ndee Kundu
Lyric : Ndee Kundu
Music : Bamboo Beats
Label: White Hill Dhaakad
Starring: Gunjan Katoch

Naam Tera Lyrics

Naam Tera Dil Pe Likhan Ne Phire
Photo Teri Batue Mein Laan Ne Phire
Ban Jeya Ne Mummy Mere Balkaan Ki Tu
Roti Tere Haathan Ki Yo Khaan Ne Phire

Naam Tera Dil Pe Likhan Ne Phire
Photo Teri Batue Mein Laan Ne Phire
Ban Jeya Ne Mummy Mere Balkaan Ki Tu
Roti Tere Haathan Ki Yo Khaan Ne Phire

Leke Meri Kaali Kaali Car Darling
Aaun Tere Ghar Ke Main Bahar Darling
Gedhe Pure Shehar Ke Re Dono Laavange
Thoda Sa To Kar Intzar Darling

Yun Shopping’an Ka Bill Tera Yaar Bharega
Jhutha Na Yo Teri Gelya Pyaar Karega
Karke To Dekh Le Tun Haan Yaar Ne
Kadmaan Main Sara Sansar Dharega

Naam Tera Dil Pe Likhan Ne Phire
Photo Teri Batue Mein Laan Ne Phire
Ban Jeya Ne Mummy Mere Balkaan Ki Tu
Roti Tere Haathan Ki Yo Khaan Ne Phire

Dc Jisa Tora Dekh Pure Gaam Main
Taar Ke Ne Chodde Beriyan Ke Chaam Ne
2 4 Khaas Bas Pakke Aadhi Se
Jin Gale Share Kare Chora Jaam Ne

Ke Yaaran Ki Jyun Time Tanne Pura Deunga
Swaad Nahi Pure 7 Fere Leyunga
Bangi Je Baat Tere Mere Pyar Ki
Bhole Baba Aage Roj Dhup Kheunga

Naam Tera Dil Pe Likhan Ne Phire
Photo Teri Batue Mein Laan Ne Phire
Ban Jeya Ne Mummy Mere Balkaan Ki Tu
Roti Tere Haathan Ki Yo Khaan Ne Phire

Afeem Jissa Chora Rang Pakka Darling
Tanne Bhi Badayi Aa Global Warming
Bacha Jaave Jis Se Bhi Bach Liyo Re
Jaari Haryane Main Ya Hori Warning

Ke Chora Ghana Andy Andy Andy Padhya Se
Tu Bhi To Khud Main Brand Darling
Chota Mota Byaah Nahi Hove Yaar Ka
Hovegi Ya Party Grand Darling

Naam Tera Dil Pe Likhan Ne Phire
Photo Teri Batue Mein Laan Ne Phire
Ban Jeya Ne Mummy Mere Balkaan Ki Tu
Roti Tere Haathan Ki Yo Khaan Ne Phire.

Naam Tera Lyrics In Hindi

नाम तेरा दिल पे लिखन ने फिरे
फोटो तेरी बात में लाने ने फिरे
बन जेया ने मम्मी मेरे बालकों की तू
रोटी तेरे हाथ की यो खान ने फिरे

नाम तेरा दिल पे लिखन ने फिरे
फोटो तेरी बात में लाने ने फिरे
बन जेया ने मम्मी मेरे बालकों की तू
रोटी तेरे हाथ की यो खान ने फिरे

लेके मेरी काली काली कार डार्लिंग
आं तेरे घर के मैं बहार डार्लिंग
गेधे शुद्ध शहर के रे दोनो लावंगे
थोड़ा सा तो कर इंतज़ार डार्लिंग

यूं शॉपिंग का बिल तेरा यार भरेगा
झूठा ना यो तेरी गल्या प्यार करेगा
करके तो देख ले तून यार ने
कदमां मैं सारा संसार धारेगा

नाम तेरा दिल पे लिखन ने फिरे
फोटो तेरी बात में लाने ने फिरे
बन जेया ने मम्मी मेरे बालकों की तू
रोटी तेरे हाथ की यो खान ने फिरे

डीसी जीसा तोरा देख शुद्ध गाम मैं
तार के ने छोड़े बेरियां के छम ने
२ ४ खास बस पक्के आधी से
जिन गले शेयर करे चोरा जाम ने

के यारं की ज्यों का समय तन्ने पुरा दूंगा
स्वद नहीं प्योर 7 फेरे लेयुंगा
बंगी जे बात तेरे मेरे प्यार की
भोले बाबा आयगे रोज धूप खेउंगा

नाम तेरा दिल पे लिखन ने फिरे
फोटो तेरी बात में लाने ने फिरे
बन जेया ने मम्मी मेरे बालकों की तू
रोटी तेरे हाथ की यो खान ने फिरे

अफीम जिसा चोरा रंग पक्का डार्लिंग
तन्ने भी बदायी आ ग्लोबल वार्मिंग
बचा जावे जिस से भी बच लिया रे
जारी हरियाने मैं या होरी चेतावनी

के चोरा घाना एंडी एंडी एंडी पाध्या से
तू भी तो खुद मैं ब्रांड डार्लिंग
छोटा मोटा बयाः नहीं हो यार का
होवेगी हां पार्टी ग्रैंड डार्लिंग

नाम तेरा दिल पे लिखन ने फिरे
फोटो तेरी बात में लाने ने फिरे
बन जेया ने मम्मी मेरे बालकों की तू
रोटी तेरे हाथ की यो खां ने फिर से।